Or 24 k

TRACTAMENT  D´OR 

 Tractament facial amb Or de 24 Quirats i àcid hialurònic. L’àcid hialurònic té propietats hidratants que permet que les cèl ·lules augmentin de volum després de retenir l’aigua, reduint la profunditat de les arruges. En els països orientals l’ús de l’or com tractament cosmètic és utilitzat per prolongar la longevitat de la pell. L’or és ric en oligoelements els quals reforcen la funció protectora de la pell, estimula la circulació aportant lluminositat i energia a la cara, nodreix i revitalitza les pells gastades, proporciona fermesa i elasticitat.

 

. Exfoliant al àloe vera i camamilla: Elimina les cèl·lules mortes de la cara i coll, les impureses, neteja els porus de la pell, activa la circulació de la sang i afavoreix la renovació cel·lular.

. Sèrum de dia Gold: Alta concentració de principis actius àcid hialurònic, or, oli d’onagra i vitamina E, per eliminar els signes del cansament proporcionant vitalitat i lluminositat a la pell amb resultats immediats i visibles.

. Excel·lent mascareta amb or 24 kl, àcid hialurònic i alga wakame que és interessant pel seu contingut en polisacàrids, rica en aminoàcids, proteïnes, vitamines B1, B2, B3, B6 i B12, minerals importants com magnesi, manganès, sodi, ferro, potassi i calci.

. Crema facial Gold per a tot tipus de pells, hidrata i nodreix intensament la pell minimitzant les línies d’expressió i les arrugues. Formulat amb Or, plata, caviar i rosa mosqueta, silici orgànic, proteïnes de soja, civada, blat de moro, mantega de karité, heura, sàlvia, centella asiàtica i oli d’onagra es converteix en el fluid perfecte per mantenir la pell sedosa, jove i regenerada constantment. El silici orgànic penetra fins a les capes més profundes de la pell aportant energia a les fibres d’elastina i de col·lagen.

. Rellenador d’arrugues amb àcid hialurònic, col·lagen vegetal i silici orgànic: disminueix la profunditat de l’arruga de manera natural i redensifica la zona lafectada.

 …………………….

TRATAMIENTO DE ORO

 Tratamiento facial con Oro de 24 Kilates y ácido hialurónico. El ácido hialurónico posee propiedades hidratantes permitiendo que las células aumenten de volumen tras retener el agua, reduciendo la profundidad de las arrugas.En los países orientales el uso del oro como tratamiento cosmético es utilizado para prolongar la longevidad de la piel. El oro es rico en oligoelementos los cuales refuerzan la función protectora de la piel, estimula la circulación aportando luminosidad y energía al rostro, nutre y revitaliza las pieles gastadas, proporciona firmeza y elasticidad.

 . Exfoliante al aloe vera y manzanilla: Elimina las células muertas del rostro y cuello, las impurezas, limpia los poros de la piel, activa la circulación de la sangre y favorece la renovación celular.

. Serum de día Gold: Alta concentración de principios activos ácido hialuronico, oro, aceite de onagra y vitamina E, para eliminar los signos del cansancio proporcionando vitalidad y luminosidad a la piel con resultados inmediatos y visibles.

. Excelente mascarilla con oro 24 kl,  ácido hialurónico y alga wakame que resulta de interés por su contenido en polisacáridos, rica en aminoácidos, proteínas, vitaminas B1, B2, B3, B6 y B12, minerales importantes como magnesio, manganeso, sodio, hierro, potasio y calcio.

. Crema facial Gold para todo tipo de pieles, hidrata y nutre intensamente la piel minimizando las líneas de expresión y las arrugas. Formulado con Oro, plata, caviar y rosa mosqueta, silicio orgánico, proteínas de soja, avena, maíz, manteca de karite, hiedra, salvia, centella asiática y aceite de onagra se convierte en el fluido perfecto para mantener la piel sedosa, joven y regenerada constantemente. El silicio orgánico penetra hasta las capas más profundas de la piel aportando energía a las fibras de elastina y de colágeno.

. Rellenador de arrugas con ácido hialuronico, colágeno
vegetal y silicio orgánico
:disminuye la profundidad
de la arruga de forma natural y redensifica la zona
afectada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *