Quiromassatge

Young Man Enjoying Massage At SpaQUIROMASSATGE – MASSATGE PERSONALITZAT AMB OLI D´AMETLLES PUR I AROMATERAPIA

L’oli d’Ametlles dolces, de múltiples propietats, molt bona plasticitat i elasticitat, s’extreu de la llavor de l’Ametller. Aquestes llavors tenen excel·lents virtuts energètiques i dietètiques i contenen una elevada quantitat de proteïnes, sucres grassos i sal. L’oli que s’obté d’aquestes llavors és ric en Vitamina A, amb excel·lents propietats alisants i antioxidants. Ideal per a qualsevol tipus de massatge que es vulgui realitzar, incloent els que es realitzen en períodes de lactància i/o embaràs.

Els olis essencials són precioses gotes que conserven la intel·ligència curativa de  les plantes i  les flors. Obtinguts per destil·lació o per maceració de les plantes aromàtiques, constitueixen l’essència mateixa de la planta, perquè contenen, d’una forma extremament concentrada tots els seus principis actius. El seu major interès consisteix en el fet que no es queden sobre la superfície de la pell, sinó que penetren, gràcies a la seva estructura molecular i al mateix temps actuen també a través de l’olfacte, directament sobre el sistema nerviós (efecte aroma terapèutica).

 

QUIROMASAJE – MASAJE PERSONALIZADO CON ACEITE DE ALMENDRAS PURO I AROMATERAPIA

El aceite de Almendras dulces, de múltiples propiedades, muy buena plasticidad y elasticidad, se extrae de la semilla del Almendro. Estas semillas tienen excelentes virtudes energéticas y dietéticas y contienen una elevada cantidad de proteínas, azúcares grasos y sal. El aceite que se obtiene de estas semillas es rico en Vitamina A, con excelentes propiedades alisantes y antioxidantes. Ideal para cualquier tipo de masaje que se quiera realizar, incluyendo los que se realizan en periodos de lactancia y/o embarazo.

 

Los aceites esenciales son preciosas gotas que conservan la inteligencia curativa encamada en las plantas y en las flores. Obtenidos por destilación o por maceración de las plantas aromáticas, constituyen la esencia misma de la planta, porque contienen, de una forma extremamente concentrada todos sus principios activos. Su mayor interés consiste en el hecho de que no se quedan sobre la superficie de la piel, sino que penetran, gracias a su estructura molecular y al mismo tiempo actúan también a través del olfato, directamente sobre el sistema nervioso (efecto aroma terapéutico).

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *