Bambú

BambooMASSATGE ORIENTAL BAMBUÚ

 Un tractament de benestar, procedent de la Xina i Japó, os es considerat símbol d’eterna joventut.  Una técnica oriental, activa, revigoritzant, plena de propietats i beneficis, amb efectes drenants, descontracturants, reafirmants, i desfatigants. Millora la circulació sanguínia i limfàtica, elimina toxines i greix localitzat. Es un tractament tant per dona (sobretot en presencia de cel·lulitis), com per home (ideal per esportistes).

Tota una completa sensació corporal i facial, on la combinació dels moviments manuals del terapeuta, junt amb les especials canyes tractades de bambú de diverses mides , punts de reflexologia, olis essencials, ambient i música, us faran generar un complert benestar no nomes al cos si no a l’esperit.

 

…………………………………………….

 

BamboUn tratamiento de bienestar, procedente de China y Japón, donde es considerado de eterna juventud. Una técnica oriental, activa, revigorizante, llena de propiedades y de beneficios, con efecto drenante, descontracturante, reafirmante, i desfatigante. Mejora la circulación sanguínea i linfática, elimina toxinas y adiposidades. Es un tratamiento tanto para mujer (sobre todo en presencia de celulitis), como para hombre (ideal para deportistas).
Toda una completa sensación corporal y facial, donde la combinación de los movimientos manuales del terapeuta, junto con las especiales cañas tratadas de bambú de diversos tamaños, puntos de reflexología, aceites esenciales, ambiente y música, os harán generar un completo bienestar no sólo al cuerpo si no al espíritu.